Oana Zamfir, realizatoarea emisiunii "Romania 24" de la Digi24, l-a intrebat pe Marian Munteanu, fostul lider al studentilor in timpul Mineriadei din 1990, daca a fost si el "in piata Universitatii, in acea perioada, cand au venit minerii". Amintim ca Marian Munteanu, simbol al Pietei Universitatii, a stat in coma timp de patru zile in 1990 dupa ce Denes Domokos, sef de tura la mina Livezeni, a incercat sa-l decapiteze cu o secure, noteaza Reporter Virtual.

Oana ZamfirFoto: Facebook - Oana Zamfir

UPDATE Reporter Virtual informeaza, citand surse, ca in urma incidentului conducerea Digi24 a reactionat scotand-o de pe post pe Oana Zamfir. Inca se discuta daca ea va ramane in redactia de stiri sau nu, sustine sursa citata.

Oana Zamfir prezenta emisiunea de luni pana vineri intre orele 10:00 -12:00.

Marian Munteanu era in direct, prin telefon, miercuri la Digi24, in contextul punerii sub acuzare, astazi, a lui Ion Iliescu si Virgil Magureanu pentru mineriada din 1990.

Marian Munteanu, sufletul si simbolul Pietei Universitatii, a stat in coma timp de patru zile in 1990 dupa ce Denes Domokos, sef de tura la mina Livezeni, a incercat sa-l decapiteze cu o secure. Ulterior, Parchetul i-a intocmit lui Denes Domokos dosar penal pentru tentativa de omor, acesta fiind condamnat la 8 ani de inchisoare.