Gala Serile FJSC reuneste joi, 26 noiembrie, incepand cu ora 18:30, in Aula Magna a Universitatii din Bucuresti, zeci de profesionisti ai comunicarii si jurnalismului, care vor fi premiati pentru excelenta in domeniul lor de activitate, dar si pentru implicare in formarea studentilor de la jurnalism. Evenimentul aniversar marcheaza un deceniu de traditie a Serilor Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii.

Moise Guran la Serile FSJC 2013Foto: FJSC

"De 10 ani, reporteri, producatori, jurnalisti, vedete de televiziune, lideri de opinie, publicitari, relationisti si oameni de comunicare cu influenta in randul tinerilor le vorbesc studentilor Universitatii din Bucuresti, la Serile FJSC. E o onoare sa ii avem alaturi de noi in cadrul unui eveniment de exceptie si sa le aratam recunoasterea noastra prin intermediul premiilor de excelenta", a declarat conf. univ. dr. Antonio Momoc, intitiator si organizator al evenimentului.

Vlad Craioveanu, Alex Dima, Paula Herlo, Dragos Patraru, Adelin Petrisor, Luca Niculescu, Tudor Musat, Petrisor Obae, Cristian Pantazi, Ovidiu Nahoi, Ramon Cotizo, Andrei Gheorghe, Razvan Exarhu, Ovidiu Ohanesian, Tudor Musat, Catalin Dobre, Cornel Mihalache sunt doar cativa dintre invitatii care le-au vorbit de-a lungul timpului studentilor si care vor fi premiati in cadrul Galei Serile FJSC. Lor li se alatura si jurnalistii Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pandaru si Florin Negrutiu, care vor deschide evenimentul cu o dezbatere pe tema responsabilitatii presei si impactul internetului.

Serile FJSC au devenit o traditie pentru Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii prin prisma celor 50 de editii organizate timp de un deceniu si mai ales, a celor peste 50 de personalitati din jurnalism si publicitate care au pus piatra de temelie si au contribuit la dezvoltarea profesionala a studentilor.

Gala Serile FJSC este un eveniment cu intrare gratuita.

Sponsor principal al evenimentului: Lidl

Parteneri: Universitatea din Bucuresti, TailorAd, Editura ALL

Parteneri media: TVR, Digi24, Ziare.com, Biz, Paginademedia.ro, Business24.ro, Sapte Seri, DOR, HotNews.ro, studentie.ro, Radio Tananana, Republica.ro, Romaniapozitiva.ro, IQool.

Serile FJSC reprezinta un eveniment non-profit, organizat lunar, care din noiembrie 2005 reuseste sa aduca in fata studentilor de la jurnalism, relatii publice, publicitate zeci de profesionisti din media, advertising si PR. Evenimentul se adreseaza studentilor care vor sa obtina o perspectiva mai clara despre mass-media si industria comunicarii. Aceste intalniri le ofera studentilor o viziune mai realista asupra mediului profesional, atat prin prisma secretelor profesionale impartasite de invitati, cat si prin posibilitatea oferita studentilor de a se inscrie la diverse internship-uri sau stagii de practica.