Intrebat ce părere are despre înregistrările în care directorul general al TVR, Doina Gradea, numește o angajată a instituției ”cap de porc”, Liviu Dragnea a spus că nu a auzit înregistrările, dar că "nu are nicio susținere dacă e așa". ”Nu am auzit, nu am văzut. Sper să nu fie ceva grav”, a spus Liviu Dragnea vorbind despre înregistrările lui Dragoș Pătraru.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Aoleu! Poate doamna Gradea o să spună că a fost un soft care i-a modificat vocea, că e o făcătură”. "Am să citesc, nu are niciun fel de susținere, dacă e așa”, a încheiat el.

Jurnaliştii de la Ştirile TVR îi solicită directoarei generale a televiziunii publice, Doina Gradea, să îi ceară scuze colegei pe care a catalogat-o drept ”cap de porc”, aceștia exprimându-și, totodată, consternarea și indignarea față de limbajul folosit. Scrisoarea ziariștilor o anunţă pe Doina Gradea că nu se vor lăsa intimidaţi și o asigură pe aceasta că nu sunt ”hateri de profesie”.

Angajații se declară îngrijorați de disprețul directorului instituției și producătorului executiv a TVR, Eduard Dârvariu, îl arată față de ”principiile și misiunea televiziunii publice”.

Pe listă semnatarilor se află nume cunoscute: Ramona Avramescu, Adelin Petrișor, Mihai Rădulescu.

Lista nu este închisă și se semnează pe măsură ce jurnaliștii se întorc de pe teren.

Ce a scris Ramona Avramescu pe pagina sa deFacebook

”M-am trezit de dimineață cu gândul că ar trebui să scriu ceva de ziua meseriei noastre și a celor care o fac. N-am avut nici o idee genială și am lăsat-o baltă. Până la urmă, împreună cu colegii mei de la Știrile TVR am scris asta, deși mi-aș fi dorit din tot sufletul să nu fie nevoie să o fac. #sieusuntcapdeporc