Angajații Realitatea TV au primit în această dimineață înștiințare că nu mai au voie în sediu, scrie paginademedia.ro.

Realitatea tvFoto: Wikipedia
  • UPDATE La scurt timp, directorul statiei, Edward Pastia, a precizat pentru HotNews.ro că "a fost un exces administrativ care s-a rezolvat, se va clarifica totul, în continuare, tot pe cale administrativă. Suntem cu plata la zi pentru contractul" pe baza căruia Realitatea TV ocupă acel spațiu.

La intrarea în sediul de televiziune, angajații au primit câte o hârtie în care li se spune ca nu vor mai avea acces în clădire, potrivit sursei citate.

Pe scurt, nota primită de angajați îi anunță că au voie să intre numai in scopul preluării bunurilor. Nota menționează că este vorba de „evacuarea birourilor”.

Curtea de Apel București a infirmat, pe 1 aprilie, planul de reorganizare propus de Realitatea Media și a trimis cauza la judecătorul sindic ”în vederea intrării în faliment a debitoarei. (...) Irevocabilă.”, se arată pe portal.just.ro. Cozim Gușă a declarat atunci că ”ANAF-ul lui Dragnea” le-a refuzat planul de reorganizare și le-a blocat conturile în ultimele săptămâni, ”fapt care înseamnă intrarea în faliment a trustului”. Cozmin Gușă mai controlează o licență din 2015, pentru postul Realitatea Plus.