​O nouă platformă de stiri sportive s-a lansat în România. CitySport este o bibliotecă sportivă națională, unde se pot găsi modele de organizare și de antrenament pentru orice nivel de pregătire, de marketing și management sportiv și informații despre infrastructura sportivă din țară. O categorie importantă a platformei este Registrul sportiv al României, care conține toate asociațiile, cluburile sportive și bazele sportive din țară, potrivit unui comunicat de presă.

CitySportFoto: Shutterstock

Registrul sportiv al României este un document exhaustiv care conține date despre toate cele 7.324 de asociații și cluburi sportive din România și despre cele 2.637 de locuri unde se poate derula o activitate sportivă în România, în aer liber sau în sală (baze și facilități sportive aflate în patrimoniul Ministerului Tineretului și Sportului).

Platforma conține, de asemenea, articole despre management și marketing sportiv, diplomația sportului, nutriţie, psihologie, modă aplicată la echipamentele sportive, recuperare medicală, legislația în domeniul sportului, cercetare, tehnologie și E-sports. Platforma abordează și subiecte de actualitate, știri, astfel încât cititorii pot accesa detalii despre ultimele noutăți în domeniu, de la rezultatele obținute la diverse competiții sau turnee în desfășurare (atât la nivel de amatori cât și de profesioniști), la explicații ale acestor rezultate și punerea lor într-un context mai general, se mai arată in comunicat.