Două noi televiziuni, una care va prezenta buletine meteo non-stop - MeteoTV.tv şi a doua care va prelua ştiri din online şi le va prezenta sub formă de text - Z-TV.tv, au primit licenţa în şedinţa de marţi a Consiliului Naţional al Audiovizualului, informează Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Patronul celor două posturi de televiziune este Manoli Cozmin. Acesta le va administra prin intermediul companiei SC Bridge Media Solutions SRL Mogoşoaia.

„Pentru MeteoTV.tv e simplu, facem zoom pe fiecare continent în parte, după care ne oprim pe România şi, într-o buclă de 10 minute, aducem ştiri despre vreme, adaptate în mod constant, la fiecare oră. Vrem să aducem aceste informaţii pentru oamenii care sunt interesaţi de ştiri despre vreme, care au nevoie de o prognoză meteo pentru următoarele 10 zile”, a afirmat Manoli Cozmin, în şedinţa CNA.

Televiziunea Z-TV.tv va difuza ştiri naţionale şi internaţionale, în limbile română şi engleză, preluate din online.

Manoli Cozmin a precizat că producţia proprie este de 96%, iar cea a altor producători de 4%.

„Vom avea abonamente de la agenţii de presă, cum ar fi Agerpres. O să fie un fel de video text. Un fel de Google News. E important ca omul să aibă informaţia acolo. (...) Noi ne propunem să aducem informaţiile de calitate din zona online în zona liniară, pentru ca oamenii care privesc mai mult linear să facă mai bine legătura cu zona de online”, a mai spus Manoli Cozmin.