Companiile Mobexpert și Euromedia dezvoltă un parteneriat pentru amplasarea de ecrane digitale de mari dimensiuni pe magazinele Mobexpert. Primele doua proiecte au fost finalizate la începutul lunii martie, cu primul ecran pe colț din România. Acesta este amplasat pe pereții exteriori ai magazinului Mobexpert din Baneasa Shopping Center, are 111 metri pătrați și poate difuza inclusiv spoturi publicitare 3D. Al doilea panou este situat pe acoperișul magazinului Mobexpert Pipera din Șos. Fabrica de Glucoză, în capatul autostrazii A3. Și in acest caz este vorba de o premieră, fiind primul ecran pe suprafață curbă din țară.

Primul ecran 3D din România pentru publicitatea outdoorFoto: Euromedia

"În martie, am lansat doua ecrane spectaculoase pentru outdoor- ul digital din România. În prezent, avem în protofoliu cele mai performante ecrane digitale iar parteneriatul cu Mobexpert ne-a oferit posibilitatea unor amplasamente extraordinare. Ne dorim să continuam în viitor cu noi proiecte spectaculoase." a declarat Ionuț Coldea, Director General Euromedia. "Magazinele Mobexpert s-au remarcat întotdeauna prin eleganță și inovație, fiind primele magazine din România care au abordat conceputul de hipermagazin de mobilier și decorațiuni interioare. Ne bucurăm ca am putut dezvolta împreuna cu Euromedia un parteneriat puternic pentru amplasarea de ecrane digitale inovatoare pe magazinele noastre. Sperăm sa fie un proiect de succes care sa atragă atât noi clienți cât și noi parteneri." a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Euromedia este liderul pieței de OOH din România. În ultimii 3 ani a investit cu prioritate în screen-uri pentru outdoor digital, având instalată o suprafață totală de 523 metri pătrați. Dezvoltarea va continua cu încă 200 metri pătrați de ecrane până la finalul acestui an.

Fondat în 1993, Mobexpert este în prezent cel mai puternic brand românesc de mobilier și decorațiuni. Reţeaua regională a Mobexpert numără 27 de hipermagazine şi magazine de dimensiuni mai mici, precum si un magazin online, www.mobexpert.ro. Grupul Mobexpert are astăzi o structură unică, integrată pe verticală, ceea ce îl deosebește pe piața din România.

Începând cu conceptul de design, creație de produs și producția în cele 8 fabrici Mobexpert, urmat de vânzarea de mobilier și decorațiuni în magazinele fizice Mobexpert dar și în magazinul online, continuând cu serviciile personalizate de consultanță în amenajare ale designerilor Mobexpert, dar și cu activități de logistică și import printr-o rețea de peste 400 de furnizori din întreaga lume, și combinând din ce în ce mai mult tehnologia în toate activitățile grupului, Mobexpert creează o experienta memorabilă, zi de zi, în casele clienților săi.