Recorder anunță că celebrul jurnalist Cristian Tudor Popescu va colabora cu ei și va realiza emisiuni live, difuzate exclusiv online și care pot fi urmărite pe canalul YouTube Recorder Talks. Emisiunea se va numi “Cap la cap” cu Anca Simina și Cristian Tudor Popescu.

CTP, emisiune la RecorderFoto: Recorder

„Deși puțini, în România post-comunistă au existat și ziariști care n-au abdicat de la aceste principii. Și de aceea au rămas mereu relevanți, indiferent că și-au răspândit ideile pe hârtie tipărită în plumb, pe ecranele televizoarelor, pe frecvențele posturilor de radio sau în imensitatea volatilă a internetului. Considerăm că vocea acestor ziariști trebuie să se audă în continuare, chiar dacă marile canale de presă au ales să le taie microfonul. De aceea, ne bucurăm să anunțăm că, din această săptămână, Cristian Tudor Popescu va colabora cu Recorder pentru realizarea unei emisiuni live, difuzate exclusiv online.”, spune Recorder.

Recorder asigură că nu se alinia constrângerilor impuse în ultimii ani de televiziunile de știri:

„Nu avem în fiecare zi un breaking news, nu fiecare seară are nevoie de două ore de dezbateri. Vom intra în direct atunci când realitatea ne aduce în fața unor evenimente importante, încercând să punem cap la cap toate informațiile relevante”