Conturile de creatie si de media ale Cosmote si Germanos in Romania, vor fi preluate de Ogilvy, respectiv Mindshare (parte a Ogilvy Group), dupa preluarea contului global al Cosmote de catre Bold Ogilvy, reprezentanta elena a grupului Ogilvy, a declarat pentru HotNews.ro Tereza Valcan, corporate affairs manager la Cosmote Romania. Potrivit acesteia, contul de PR al celor doua companii, administrat pana acum de V+O Communication, nu va fi afectat.

"In prezent, nu se stie exact cand se va face efectiv transferul de conturi, nefiind luata inca o decizie in acest sens", a precizat Tereza Valcan.

Pana in prezent, contul de creatie al Cosmote Romania a fost administrat de Cohn&Jansen/Ashley&Holmes, in conditiile in care contul Cosmote era administrat la nivel de grup de Ashley&Holmes. Contul de media este detinut de United Media, care anul acesta a castigat si pitch-ul pentru contul de media al Romtelecom (Romtelecom, ClickNet si Dolce).

Reprezentanta Cosmote nu a comentat, insa, cifrele vehiculate de site-ul MarketingWeek.gr la inceputul acestei saptamani, potrivit carora contul global al Cosmote (Grecia, Romania, Bulgaria, Albania si Macedonia) s-ar ridica la 75 de milioane de euro, dintre care 14 milioane ar fi acordate pentru Cosmote Romania si Germanos Telecom Romania, iar 48 de mmilioane pentru Cosmote si Germanos - Grecia.

Ogilvy Group a anuntat, miercuri, extinderea echipei sale cu 12 noi oameni de la inceputul acestei luni.