HotNews.ro a fost cel mai citat site de presă online din România în perioada 1 octombrie – 31 octombrie 2023, arată un studiu realizat de mediaTRUST privind mass-media din țara noastră.

HotNews.roFoto: Vasile Bobirnac / Dreamstime.com

Cu un vârf în data de 24 octombrie, HotNews.ro a fost pe prima poziție în topul celor mai citate surse online, cu alte redacții citând articolele jurnaliștilor noștri de 249 de ori.

Subiectul referitor la creșterea numărului românilor cu studii superioare care pleacă să lucreze în străinătate, cu aproape 70.000, conform datelor Recensământului Populației 2021 consultate de jurnaliștii de la HotNews.ro, a constituit cel mai citat material al echipei HotNews.ro în luna octombrie.

În clasamentul celor mai citate surse de presă online urmează G4media (231 de citări), Cancan (198), Economedia (178) și sport.ro (167).

Fanatik, cea mai citată sursă din mass-media din România

O evoluție interesantă este că în luna octombrie Fanatik a intrat pe primul loc în clasamentul general al celor mai citate surse din mass-media, cu peste 600 de citări de către alți jurnaliști din țară. Următorul în top este Digi 24, postul fiind menționat de alte surse media de aproape 600 de ori și atingând un vârf de citări pe data de 4 octombrie.

Podiumul este completat de Antena 3 CNN, citată de aproape 500 de ori de alte redacții. Digi Sport a fost citat de 317 ori, iar Adevărul a înregistrat 278 de citări. HotNews.ro ocupă poziția a șasea, fiind citat de 249 de ori, urmat de Gazeta Sporturilor, care a fost citată de 240 de ori de alte redacții.

G4media.ro se află pe locul 8, citat în 231 de materiale, în timp ce Pro TV are 211 citări. Topul este închis de postul de radio RFI, citat de alți jurnaliști din țară de 202 ori.

FOTO Articol: @ Vasile Bobirnac | Dreamstime.com