Chef Cătălin Scărlătescu a avut o primă reacție în scandalul cu Antena 1, după ce el și colegii săi Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au decis să nu mai participe la filmările unui nou sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”. Scărlătescu a vorbit despre motivele pentru care el şi colegii săi au decis să dea Antena Group în judecată și a lansat o serie de atacuri la adresa televiziunii.

Cătălin ScărlătescuFoto: Captura video

Cătălin Scărlătescu a declarat pentru cancan.ro că motivul pentru care au decis să dea în judecată Antena a fost că nu şi-au primit banii pentru sezonul 12 al emisiunii Chefi la Cuţite, care s-a încheiat toamna trecută.

  • „Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe Sezonul 12 pe care ei au încasat toţi banii din lume. Nu ne-au plătit salariul de interesanţi ce sunt. Nu vreau să i se întâmple nimic Antenei, vreau doar să îmi dea banii, munciţi cu sudoarea frunţii.
  • După ce m-au dat în judecată şi mi-au cerut toate milioanele din lume… săracii, băieţii ăia care au cerut milioane, ştiu să numere atât? Nu este o situaţie delicată, vă spune Scărlătescu, Antena 1 o face delicată. Antena 1 visează cai verzi pe pereţi”, a declarat Scărlătescu pentru cancan.ro.

El a susținut că după Antena 1 „nu există moarte” şi că nu Antena i-a făcut pe ei, ci ei au făcut Antena mare. Mai mult, Scărlătescu a susținut că cineva din interiorul Antenei ar vrea răul trustului.

Antena Group, care deţine Antena 1, i-a dat în judecată pe cei trei chefi cu care a colaborat timp şapte ani - Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea.

Antena Group a intentat în 23 noiembrie câte un proces fiecăruia dintre chefi, la Tribunalul Bucureşti, potrivit Paginademedia.ro. Obiectul procesului este „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”, adică să-i oblige să revină în emisiune.

Antena 1 a renunțat, în octombrie 2023, la cei trei jurați ai show-ului culinar „Chefi la Cuțite” - Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea - care au fost ani de zile la cârma uneia dintre cele mai urmărite emisiuni ale postului. Potrivit Paginademedia.ro, anunţul despărţirii a fost făcut chiar de Antena 1, printr-un comunicat de presă, joi seară.

„Motivul despărţirii - refuzul celor 3 juraţi de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puţin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”, arată comunicatul postului de televiziune Antena 1.

În decembrie 2023, Antena 1 a anunțat că noii jurați ai emisiunii „Chefi la Cuțite” sunt Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ştefan Popescu şi Orlando Zaharia.

Citește și: