HotNews.ro lanseaza, in parteneriat cu Hyperactive si consultantul independent Doru Panaitescu, un program dedicat principalilor cumparatori de publicitate online si agentiilor media de top din Romania. Incepand din 27 mai, Doru Panaitescu va sustine o serie de workshop-uri celor mai importante 10 agentii de media din Romania, urmand sa trateze aspectele relevante ale publicitatii online actuale, cu accent pe proiectele speciale care pot fi realizate in mediul electronic.

Workshopurile vor fi dedicate in special angajatilor din departamentele de Client Service si Media din agentii si vor cuprinde atat o analiza a pietei actuale de publicitate online, cat si prezentarea principalelor tendinte din aceasta industrie.

"Pe piata online din Romania se simte nevoia unei comunicari mult mai sustinute intre agentii si principalii publisheri de Internet. HotNews.ro isi propune sa faca un pas in aceasta directie. Vrem sa punem accentul si pe alte forme mai eficiente de advertising online, decat clasicele bannere leaderboard, de exemplu. Practic, vrem sa vorbim despre proiecte neconventionale de publicitate online - beyond-the-banner si despre importanta lor tot mai mare in marketingul pe Internet", spune Stefan Onica, Marketing Manager la HotNews.ro.

Principalele teme de discutie la workshopuri:

  1. avantajele publicitatii online;
  2. formate de publicitate online;
  3. comportamentul consumatorului roman de internet;
  4. echivalenta parametrilor media;
  5. planificarea media online;
  6. online advertising viral;
  7. minisite-ul - componenta a campaniilor online;
  8. beyond the banner campaigns;
  9. Google Ads campaigns;
  10. cross-media campaigns;
  11. tipologia clientilor de internet.

“Daca lucrati intr-o agentie de media de top si vreti sa stiti mai multe despre mediul online din Romania (care vine tavalug peste buyerii si plannerii old-school - la presiunea clientilor), atunci nu ratati aceasta oportunitate de a afla mai mult despre publicitatea online in general si despre HotNews.ro, in special”, spune pe blogul sau consultantul independent Doru Panaitescu.

Workshop-urile vor fi organizate in perioada 27 mai 2008 – 11 iulie 2008, in zilele de marti ale fiecarei saptamani, intre orele 10-14. Agentiile se pot inscrie in acest interval.

Contact:

Maria Cocris - maria.cocris [at] hotnews.ro