Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins actiunea formulata de Rodica Culcer, directorul Directiei Emisiuni Informative si Sport din TVR, prin care a contestat decizia postului public de modificare a contractului sau de munca, informeaza Newsin.

Culcer a sustinut ca a dat in judecata TVR pentru ca "i-a fost amputata fisa postului" si "a ramas fata toate atributiile editoriale".

In timpul procesului, aparatorul Societatii Romane de Televiziune a depus mai multe hotarari ale Consiliului de Administratie, in timp ce avocatul lui Culcer a prezentat decizii ale Curtii Drepturilor Omului de la Strasbourg.

Organigrama TVR, decisa in sedinta Consiliului de Administratie din luna octombrie a anului trecut, a impartit Directia de Stiri, redenumita Directia Emisiuni Informative si Sport, in doua sectii: departamentul de stiri si departamentul de sport.

Decizia de astazi a Tribunalului Bucuresti poate fi atacata cu recurs. De altfel, Rodica Culcer a declarat ulterior ca va ataca in instanta hotararea Tribunalului.