Televiziunea Kanal D a transmis, joi, un comunicat in care "informeaza" in legatura cu o ineptie spusa de o invitata a emisiunii Lazarus Show. Postul TV a considerat demn de un comunicat de presa faptul ca personajul Roxy Manelista a spus, in editia de miercuri a emisiunii respective, ca Traian Basescu este presedintele PNL.

Mai mult, comunicatul o citeaza pe Nikita, care s-a declarat "revoltata de ineptiile Roxanei".

Comunicatul Kanal D:

In editia de miercuri a emisiunii “Lazarus show” de la Kanal D, invitata fiind in platou, Roxy Manelista ne-a declarat ca vrea sa intre in politica... si nu oriunde, ci in PNL. Intrebata de gadza emisiunii, cine este presedintele partidului, Roxy a raspuns fara ezitare: "Traian Basescu."

In emisiunea vedetei Kanal D, Luis Lazarus, a inceput duelul celor mai tari cantareti ai momentului! Roxy Manelista, Emmy, Fabio si Nikita se bat pe cate un loc fruntas in topul celor mai bune voci si celor mai ravnite aparitii televizate. Roxy este cea care intra prima in concurs si, dupa cat se pare, playback-ul e mult mai greu decat live-ul, cel putin pentru ea. Publicul, "extaziat" datorita vocii ei, nu s-a putut abtine sa nu faca cateva comentarii de-a dreptul memorabile la adresa ei.

Nikita, revoltata si ea de ineptiile Roxanei si de vocea ei, a rugat-o sa nu mai faca versuri dedicate ei si copilului ei, deoarece acesta se trezeste din somn cand o aude. In schimb, cantareata Emmy, impartiala, afirma ca si Fabio si Roxy au cantat foarte bine.