Motorul de cautare okidoki.ro ramine in beta, dar va incepe sa fie marketat, in timp ce site-urile publicatiilor locale ale Publimedia se vor dezvolta pentru alimentarea site-ului gandul.info, anunta Orlando Nicoara, directorul executiv Media Pro Interactiv, intr-un interviu-blitz pentru HotNews.ro. Citeste in interviu despre rolul pe care il va juca Bogdan Secara la MPI.

Dupa prima jumatate de an, date fiind conditiile economice, exista o schimbare de prioritati in privinta dezvoltarii de proiecte la MPI? Ce proiecte de dezvoltare au prioritate, in acest moment, la MPI?

Cele care au fost prioritare si pana acum, directiile noastre strategice nu s-au schimbat din cauza crizei, Mediafax.ro, ZF.ro, Prosport.ro, Gandul.info, Apropo.ro, plus cele la care lucram.

In ce masura continua MediaPro investitiile in proiecte online, avand in vedere situatia economica actuala?

Intr-o masura destul de mare, suntem un player de top in online si dorim sa ne crestem cota de piata in aceasta perioada.

Cand va iesi Okidoki.ro din beta si ce planuri de dezvoltare exista pentru acest serviciu de cautare?

Din beta nu va iesi foarte curand, insa foarte curand vom incepe comunicarea/marketarea acestui serviciu, deoarece am terminat faza 2 de dezvoltare.

Ce rol ai avut in decizia de mentinere a publicatiilor locale ale Publimedia in varianta online? Ce planuri are MediaPro pentru aceste publicatii online?

Publicitatiile locale sunt produse Publimedia, colegii din managementul Publimedia au fost cei care au decis sa le mentina online. Localele se vor dezvolta ca “verticale” pentrul Gandul.info.

Cum va lucra MPI, sub conducerea ta, cu Bogdan Secara, nou numit director de dezvoltare Internet in cadrul MediaPro, avand in vedere ca dezvoltarea de proiecte pe Internet intra in atributiile MPI?

Bogdan e cel mai bun web project manager pe care-l cunosc, venirea lui va intari echipa de dezvoltare a MPI care de multe ori lucreaza (poate prea mult) in operational. Aveam nevoie de o minte limpede, linistita si odihnita (iar Bogdan chiar o are, pentru ca in ultimii 4 ani a stat la capatul lumii, in Noua Zeelanda, o tara extrem de linistita :)) care sa se focuseze strict pe dezvoltare. El va prelua ideile noastre sau chiar va veni cu idei, le va transforma in proiecte, proiecte pe care echipa MPI le va dezvolta.

Bogdan nu are nici o treaba cu vanzarea de publicitate, la Netbridge noi ne-am completat excelent pentru ca el este un foarte bun project manager (calitate care mie imi lipseste), iar eu sunt “bunicel” pe zona de business.