Europa FM este de partea ta şi în perioada crizei. Începând de luni, 7 septembrie, radioul de milioane de români îţi propune să ieşi din criză, participând la „Sunetul Secret”, cel mai de succes concurs radio din România. Tot ce trebuie să faci este să urmăreşti Europa FM, să asculţi sunetul misterios, să intri în direct să spui care este. Răspunzând corect poţi câştiga premii de până la 40.000 de euro!

Europa FM te ajută să-ţi dezvolţi instinctele de detectiv de sunete şi totuşi, dacă nu te prinzi din prima, te poţi folosi de indiciile ajutătoare date pe Europa FM şi pe www.europafm.ro.

Acest concurs a pus întreaga ţară pe jar încă de la prima ediţie, desfăşurată la începutul anului. Atunci, peste 1.700.000 de ascultători au fost dornici să pună cap la cap indiciile şi să identifice în mod corect sunetele care să le aducă mii de euro pe loc. Cel mai norocos dintre ei a câştigat incredibila sumă de 17.000 de euro!

Tot în timpul primei ediţii a concursului Sunetul Secret au fost primite la redacţia Europa FM peste 700.000 de apeluri pe zi, iar pe forumul www.europafm.ro au fost înregistrate peste 1.5 milioane de mesaje.

Din 7 septembrie, Europa FM îţi readuce Sunetul Secret, concursul tău preferat la tine acasă, în maşină, la birou şi oriunde te-ai afla.