Cristina Niculescu, director de marketing al Antena 1, va mai lucra pe aceasta pozitie pana la 1 martie, dupa ce si-a anuntat demisia la finalul anului trecut, noteaza Pagina de media. Pe 4 ianuarie, Florin Nicoara, directorul de programe al postului a demisionat si el din functie. "Mi s-au cerut obiective mai mari decat se puteau genera logic, cu resursele de care dispuneam", explica el intr-un interviu acordat sursei citate.

Cristina Niculescu si-a anuntat demisia din functia de director de marketing al Antena 1, la sfarsitul anului trecut, dupa 15 ani de colaborare cu postul.

"Nu are nicio legatura cu organizatia. Am simtit ca era nevoie de o schimbare de macaz in viata mea profesionala", a explicat ea pentru sursa citata.

Citeste mai mult pe paginademedia.ro.

Intr-un interviu acordat Pagina de media, Florin Nicoara explica, la randul sau, motivul demisiei: "mi s-au cerut obiective mai mari decat se puteau genera logic, cu resursele de care dispuneam".

Conducerea Antena 1 si-a propus pentru 2010 o crestere de la 11,7 la 15% a cotei de piata, pe segmentul 18-55% de ani. Nicoara considera ca tinta este "mult prea ambitioasa".

Iata, pe scurt, ce a declarat Nicoara pentru sursa citata:

  • In realitate, eu mi-am dat demisia din functia respectiva, care presupunea sa ma ocup de grila de programe curenta.
  • Despre noua pozitie - 'Ma ocup de monitorizarea si planificarea strategica, pe termen mediu, a grilelor de programe. (...)E vorba de planuri pentru 2011 si 2012. Raman in continuare si administrator al postului Euforia Lifestyle'.
  • Mi s-a reprosat o decizie legata de programul din noaptea de Revelion de dupa ora 02.00 dimineata. Eu am programat atunci "Bun, de cinste", o reluare, pentru ca era un interval orar fara publicitate. Din punctul meu de vedere, am facut o economie pentru acel interval.
  • Audienta anului 2009 a stat bine. Am avut o crestere a cotei de piata de 2,1% pe segmentul tintit de noi, adica telespectatori intre 15 si 54 de ani.
  • Deocamdata, interimatul este asigurat de redactorul sef de programe al Antenei, Elisabeta Sofron.

Interviul integral la paginademedia.ro.