CNA a amendat din nou, marti, OTV pentru ca a depasit in mod repetat timpul alocat pe ora publicitatii. Tot marti, CNA a aprobat licenta audiovizuala pentru postul TV City, ce va emite in Bucuresti. Iar Medien Holding, grupul din care face parte Romania libera, anunta ca distributia si vanzarile sale vor fi administrate de Claudiu Tudose.

  • CNA a aplicat, marti, postului OTV o amenda de 30.000 de lei pentru depasirea in mod repetat a timpului de 12 minute alocat pe ora publicitatii. Decizia a fost luata in urma unei monitorizari desfasurate la sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august, montitorizare ce a vizat in total 10 posturi centrale.
  • Tot in sedinta de marti, CNA a aprobat licenta audiovizuala pentru postul TV City. Potrivit Mediafax, licenta a fost acordata societatii Digital Infochannel SRL, iar postul, care va emite in urmatoarele luni in Bucuresti, va difuza informatii utilitare si despre evenimentele culturale, dar si reportaje si interviuri de interes pentru bucuresteni. Actionarii Digital Infochannel sunt Adrian Cojocaru (70%) si Diana Cojocaru (30%).
  • Claudiu Tudose, pana acum advertising sales manager in cadrul Medien Holding, grupul din gare face parte Romania libera, a fost numit director de distributie si vanzari la nivel de grup. informarea de presa noteaza ca Tudose are "o experienta de peste patru ani in business-ul media", experienta acumulata la Domus Magazin, Hiparion Magazines si Grupul de Presa Roman.