Doua reclame inscrise de agentiile Saatchi&Saatchi si Next au castigat argint la festivalul international de publicitate Golden Drum, la grupa Film, in timp ce o reclama Publicis a castigat argint la grupa Radio. In prealabil, o campanie Webstyler/GMP castigase un argint la grupa Interactive, iar o campanie Saatchi&Saatchi Romania, ce includea o executie castigatoare la grupa Design, a fost descalificata.

Next Advertising a castigat un Silver Drum la grupa Film cu reclama "Sedinta", pentru brandul Bioflu. La aceeasi grupa, Saatchi&Saatchi Romania a castigat tot un Silver Drum cu spotul "Comentator sportiv", pentru brandul Voltaren.

  • Saatchi&Saatchi castigase si la grupa Design, cu executia "Bird Swallow", parte a unei campanii pentru Greenpeace, insa aceasta a fost descalificata (executiile Swallow, Fake si Digest).

La grupa Radio, Publicis Romania a castigat tot Silver Drum cu executia "Text Kills 2", parte a unei campanii pentru Politia Bucuresti.

In prealabil, agentia interactiva Webstyler fusese declarata castigatoare a unui premiu Silver Drum la grupa Interactive, pentru campania "Fotbal adevarat", realizata impreuna cu GMP pentru brandul Timisoreana.

Agentia Anului 2010 la festivalul de publicitate gazduit de Slovenia a fost declarata DDB&Co din Turcia, iar Reteaua Anului 2010 - DDB.