Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR. Operatorul care il insotea a fost ranit si este internat la spitalul Elias.

Mediafax realateaza ca o persoana a murit si altele au fost ranite in urma unui accident petrecut, miercuri dimineata, pe DN1, in care au fost implicate trei masini. Traficul in zona a fost blocat temporar.

Potrivit subinspectorului Laurentiu Dicu, de la Centrul Infotrafic, accidentul s-a produs in jurul orei 8.40, pe DN1, in zona localitatii Saftica, pe sensul spre Ploiesti. Din primele informatii rezulta ca accidentul s-a produs din cauza neatentiei in conducere.

Patric Petre Marin avea 54 de ani. Casatorit cu actrita Dana Tapalaga, el lasa in urma trei baieti, precizeaza televiziunea nationala.

Cu o diploma si experienta de inginer energetician, Patric Petre Marin si-a urmat visul din copilarie, de a deveni actor, asa ca a absolvit si Academia de Teatru. A colaborat cu Teatrul Mic, unde a detinut si functia de director adjunct, cu Teatrul Bulandra, Teatrul Ion Creanga, TVR - Teatru si a jucat si in cateva filme.