McDonald's Romania a selectat agentia de relatii publice McCann PR sa gestioneze activitatile de comunicare interna si externa ale companiei in urmatorii trei ani. Iar Jacqui Banaszynski, castigatoare a premiului Pulitzer, si Paige Williams, castigatoare a National Magazine Award, vor vorbi la o conferinta pe tema jurnalismului narativ, ce va fi organizata la Bucuresti de publicatia "Decat o Revista".

  • McDonald's Romania a ales agentia McCann PR pentru a se ocupa de comunicarea interna si externa a companiei in urmatorii trei ani, potrivit unui comunicat de presa. Acesta precizeaza ca la licitatia pentru contul de relatii publice a companiei au participat patru agentii. McCann PR va oferi servicii de gestionare a relatiei cu presa si comunitatile online, comunicarea de brand, comunicare digitala, comunicare in situatii de criza, suport pentru actiuni de sponsorizare, caritabile si de responsabilitate sociala.
  • Jacqui Banaszynski, castigatoare a premiului Pulitzer si profesor la Missouri School of Journalism, si Paige Williams, castigatoare a National Magazine Award si profesor la Harvard si University of Pittsburgh, vor vorbi in cadrul unei conferinte pe tema jurnalismului narativ, ce va fi organizata la Bucuresti, pe 22 octombrie 2011, de publicatia "Decat o Revista". Evenimentul se adreseaza reporterilor si celor care apreciaza scriitura narativa de non-fictiune. Vezi mai mult aici