Toate meciurile din Liga I de pe Look TV si Look Plus pot fi vizionate incepand de vineri, 25 iulie, si pe platforma online Seenow, pe baza unor abonamente cu preturi de la 3 euro (fara TVA) pe zi, a anuntat vineri Direct One, compania care detine aceasta platforma de live TV si Video on Demand accesibila inclusiv pe smartphone sau tablete. Meciurile pot fi vizionate prin Koolnet, un produs online gazduit pe platforma, iar preturile de vanzare sunt impuse de detinatorul de drepturi. Pretul unui abonament pe o luna este de 5 euro (fara TVA).

Liga I si pe SeenowFoto: Direct One

"Din 25 iulie, Liga 1 debuteaza online cu meciul Concordia Chiajna - Astra Giurgiu, de la ora 18.30. De la ora 21.00 poti urmari intalnirea dintre CSU Craiova - Pandurii Tg. Jiu, online, pe mobil sau tableta. Meciul etapei este programat sambata, 26 iulie, de la ora 21.00, intalnirea dintre Rapid si Steaua fiind primul derby al Ligii 1", se arata in comunicatul Direct One.

Pentru a viziona meciurile, utilizatorii trebuie sa intre pe www.seenow.ro si sa isi aleaga tipul de abonament dorit.

Tipuri de abonamente la lansare

  • 3 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul platii pana la miezul noptii)
  • 5 euro (fara TVA) / 30 de zile
  • 12 euro (fara TVA) / 90 de zile
  • 20 de euro (fara TVA) / 180 de zile
  • 36 de euro (fara TVA) /  365 de zile
  • "Dupa ce a sustinut, in premiera, transmisiunile din cadrul Campionatului Mondial  din Brazilia, pe portalul TVR+, prin intermediul retelei sale de distributie de continut, SEENOW continua spectacolul fotbalistic si va aduce meciurile din Liga 1, de care va puteti bucura acum prin KOOLNET in orice tara v-ati afla, pe smartphone, tableta, PC sau Smart TV", a declarat Catalin Clemente , directorul de Marketing al SEENOW.

Liga 1 este cel mai important esalon din sistemul de competitii din lumea fotbalului din Romania. A fost fondata in anul 1909, iar pana in sezonul 2006-2007 s-a numit Divizia A.

Seenow este primul serviciu de live TV si Video on Demand disponibil pe toate ecranele care a fost lansat in Romania. Platforma contine o grila variata de canalele TV romanesti si cele mai populare posturi TV premium, o selectie de filme artistice din anii trecuti sau foarte noi, lansate la scurt timp dupa iesirea din cinema, seriale AXN NOW si Filmbox, filme romanesti si indiene, desene animate, documentare HD si posturi de radio.

Platforma are si sectiunea Filme Premium care ofera o librarie de filme in regim de inchiriere, printre care si cele mai noi lansari din cinema. Foarte important pentru utilizatorii noi care vor sa testeze serviciul, pe SEENOW exista o zona de continut gratuit - sectiunea Freezone - care poate fi accesata instant.