Clientii prepay de la Orange, atat cei existenti cat si cei care isi cumpara un SIM nou, au posibilitatea, pana in 9 noiembrie, sa isi foloseasca la viteze 4G traficul de internet din optiunile cumparate si sa-si adauge gratuit in fiecare luna pana la 250 MB trafic de internet oricand, 500 MB trafic de internet noaptea, acces prin Orange TV Go la o selectie de canale TV si 1 GB trafic de internet in cadrul aplicatiei sau 50 MB trafic de internet in roaming. Pentru a-ti folosi internetul la viteze 4G trebuie sa ai un terminal si un SIM compatibile 4G si sa fii in aria de acoperire cu aceste servicii. Cei care nu au SIM-uri 4G pot merge in orice Orange shop pentru a-si schimba gratuit respectivele SIM-uri cu unele care au acces 4G.

Julien DucarrozFoto: Hotnews
  • "Prin campania de toamna, aducem mai aproape tehnologia 4G, pe care o pot incerca si care le va oferi o experienta mult mai placuta atunci cand acceseaza internetul, Orange fiind singurul operator din Romania care ofera clientilor PrePay posibilitatea sa foloseasca traficul de internet la viteze 4G. In plus, au posibilitatea sa beneficieze de trafic de internet suplimentar si sa acceseze serviciul Orange TV Go", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.

Operatorul prezinta pe site-ul propriu si cateva exemple de beneficii care pot fi alese gratuit in fiecare luna de clientii prepay:

  •  daca ai activa optiunea de 6 euro credit, poti alege intre bonusurile: internet 250 MB trafic oricand, internet noaptea 500 MB, televiziune pentru laptop, tableta si smartphone la o selectie de canale + 1GB trafic TV sau 50 de mesaje multimedia nationale si, in plus, primesti viteza 4G pentru internet
  • daca ai activa optiunea de 5 euro credit, poti alege intre bonusurile: internet 50 MB trafic oricand, televiziune pentru laptop, tableta si smartphone la o selectie de canale + 1GB trafic TV sau 50 de mesaje multimedia nationale si, in plus, primesti viteza 4G pentru internet.

Oferta se poate activa prin apel gratuit la *100#, ramura flexi, sau direct in contul online Orange pe www.orange.ro/contul-meu , sectiunea bonus beneficii flexi.

Orange Romania a inregistrat in primul semestru din acest an venituri totale de 448,3 milioane de euro, un nivel apropiat cu cel din perioada similara a anului trecut, cand raportase venituri de 449 milioane euro.

La 30 iunie 2014, Orange avea 10.384.000 de clienti (SIM-uri valabile) in Romania, in crestere cu 184.000 de clienti fata de aceeasi data din 2013, dar in scadere cu 10.000 clienti fata de primul trimestru din acest an.