Incepand de saptamana aceasta, timp de doua luni, clientii Orange care calatoresc cu metroul vor putea viziona filme, asculta muzica sau carti audio si accesa jocuri printr-o aplicatie gratuita, Metroul Orange 4G, a anuntat marti operatorul de telefonie mobila. Aplicatia poate fi descarcata din Play Store si App Store si se poate instala pe smartphone-uri cu sistem de operare Android sau iOS. Accesul in aplicatie se face prin scanarea QR code-urilor disponibile pe materialele de comunicare de la metrou, iar traficul in aplicatie este gratuit pentru clientii companiei.

Metrou Orange 4GFoto: Orange Romania
  • "Metroul bucurestean are patru magistrale principale si fiecare va deveni o linie de divertisment 4G: linia de jocuri (Dristor - Pantelimon), linia de muzica (Berceni - Pipera), linia de film (Preciziei - Anghel Saligny) si linia de carti audio (Gara de Nord - Parc Bazilescu). Aplicatia Metroul Orange 4G include jocuri de perspicacitate special create pentru aceasta aplicatie, melodiile din spoturile Orange, filme de la festivalul de animatie Anim'est, documentare Discovery si o selectie variata de carti de la Humanitas", se arata in comunicatul operatorului de telefonie.

Aplicatia poate fi descarcata si folosita si de clientii altor operatori de telefonie mobila insa traficul de internet consumat in aplicatie de catre acestia nu este gratuit.