RCS&RDS a anuntat miercuri o noua campanie agresiva de Black Friday pentru clientii noi - persoane fizice - care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Digi Mobil si contracteaza unul sau mai multe abonamente din gama Optim si/sau Complet pe o perioada de 24 de luni. Astfel, in perioada 19-23 noiembrie, cine isi muta numarul de mobil in reteaua Digi primeste automat, timp de 8 luni, o reducere de 50% din pretul lunar al abonamentului. Operatorul detinut de oradeanul Zoltan Teszari a demarat o campanie similara si anul trecut care a contribuit la castigarea a peste 205.000 de numere din alte retele mobile, aproape jumatate din totalul numerelor de mobil portate de romani in 2014.

Valentin Popoviciu, vicepresedinte RCS&RDSFoto: Hotnews
  • Detalii din comunicatul RCS&RDS:

"Incheierea unui contract prin portare ii aduce automat noului client, timp de 8 luni, o reducere de 50% din pretul lunar al abonamentului. Totodata, clientul va primi la contractare doua vouchere promo pe care le poate oferi prietenilor. Acestea ii ofera clientului posibilitatea de a-si prelungi perioada de reducere pana la 12 luni, daca sunt activate pana la data de 31 decembrie 2015 de catre prietenii care se aboneaza la Digi Mobil (fiecare voucher activat prelungeste cu 2 luni perioada de reducere de 50% pentru abonatul care a primit initial voucherul).

De asemenea, toti clientii care au primit voucherele promo si contracteaza la randul lor un abonament Digi Mobil, vor beneficia de reducerea de 50% la abonament pentru primele 2 luni si de doua vouchere pentru a aduce in retea alti prieteni.

Abonamentele Digi Mobil au preturi cuprinse intre 2 si 6 euro/luna (TVA inclusa), iar clientii se bucura de un pachet generos de beneficii: convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pana la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua proprie si pana la 200 MB/luna pentru date in roaming national, pe care ii pot utiliza gratuit pana la 31 decembrie 2015. Clientii Digi Mobil pot achizitiona telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, fara dobanda".

Reteaua 3G a RCS&RDS acopera in prezent peste 80% din populatie, dar operatorul a intrat recent si pe piata 4G.

  • "RCS&RDS va finaliza acoperirea integrala cu servicii 4G in 12 orase din Romania pana in 15 noiembrie, in luna decembrie va extinde acoperirea retelei 4G in alte 15 orase, plus Valea Prahovei, tinta fiind ca in 2016 sa acoperim in mare parte mediul urban cu tehnologia 4G", a declarat in 21 octombrie Valentin popoviciu, vicepresedintele RCS&RDS.

Pana in 2019, RCS&RDS, care a dobandit licenta 4G/LTE in urma unui proces de cesiune cu 2K Telecom, firma controlata de Alexandru Ghita, fratele lui Sebastian Ghita, vrea sa acopere 98% din populatia Romaniei cu reteaua 3G in 900 MHz si 2100 MHz, care se va completa cu acoperirea 4G in zonele urbane si de trafic intens.

In prezent, compania a implementat tehnologia 4G in urmatoarele orase din tara: Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara. A doua etapa a proiectului urmeaza sa fie finalizata pana la finalul acestui an, cand utilizatorii din 15 orase din Romania vor putea beneficia de vitezele de acces la internetul mobil pe care le ofera tehnologia 4G: Alexandria, Baia Mare, Barlad, Braila, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Lugoj, Hunedoara, Ramnicu Valcea, Resita, Satu-Mare, Slatina, Targu Jiu, Targu Mures, Vaslui, precum si Valea Prahovei si zona turistica a judetului Brasov.