Posta Romana a demarat o licitatie deschisa pentru achizitia de imprimante in scopul eliminarii cazurilor de indisponibilitate a serviciilor IT (defectiuni frecvente datorate vechimii echipamentelor actuale), contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 8,6 milioane de euro, potrivit unui anunt publicat sambata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Contractul presupune incheierea unui acord-cadru pe o perioada de 5 ani cu un singur operator economic, fara reluarea competitiei pentru atribuirea contractelor subsecvente, pentru achizitia de imprimante multifunctionale si imprimante laser.

Factor PostalFoto: Posta Romana
  • "Achizitia vizeaza subunitati postale de la nivelul CNPR si presupun ca furnizorul sa puna la dispozitia achizitorului (C.N. Posta Romana) echipamentele de printare, consumabile, servicii de depanare periodica, sau la incident, inclusiv serviciile de transport si punere in functiune a acestora", se arata in anuntul de licitatie.

In privinta conditiilor solicitate firmelor care doresc sa participe la Licitatie, posta solicita ca operatorii interesati sa aiba media cifrei de afaceri pentru ultimele 3 exercitii financiare de minim 8.000.000 lei. De asemenea, valoarea cumulata a principalelor servicii prestate similare cu obiectul principal al contractului (servicii de scanare, printare, facturare, foto-copiere), in cursul ultimilor 3 ani sa fie de minim 4.000.000 lei fara TVA.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la licitatie este 19 octombrie 2017. Data limita de evaluare a ofertelor este 19 februarie 2018.

  • Pentru detalii vedeti Caiaetul de sarcini atasat articolului.