Posta Romana a anuntat luni ca a castigat, in asociere cu firma Zipper Services, licitatia organizata de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pentru serviciile de imprimare, anvelopare si distribuire de procese verbale transmise contravenientilor, contract in valoare de 13 milioane de lei, cu o durata de 24 de luni. Potrivit datelor din SEAP aceasta a fost singura oferta primita de compania de administrare a infrastructurii rutiere.

Curierii Postei se muta pe InternetFoto: Posta Romana

"Ne bucuram ca am castigat inca o licitatie in conditii avantajoase pentru Posta Romana. Este un pas important pentru revitalizarea companiei. Confirmam inca o data pozitia noastra de lider pe piata de servicii postale in Romania", a declarat Elena Petrascu, director general interimar al Postei Romane.

Posta Romana isi asuma, in cadrul parteneriatului cu CNAIR, o crestere cu 30% a proceselor verbale trimise.

Posta Romana, o companie cu peste 25.000 de angajati, este detinuta de statul roman, prin Ministerul pentru Societatea Informationala, in proportie de 75%, si de Fondul Proprietatea (FP) in proportie de 25%. Compania detine cea mai mare retea de distributie la nivel national, insemnand peste 80% din totalul subunitatilor postale care opereaza, in prezent, in Romania. Peste 19 milioane de locuitori beneficiaza de serviciile Postei Romane si peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reteaua postala proprie.