Fragiski Melissa, în prezent director de resurse umane în cadrul Vodafone Grecia, va prelua, începând cu data de 3 septembrie 2018, funcția de director de resurse umane și va deveni membru al echipei executive a Vodafone România, a anunțat marți operatorul de comunicații mobile. Fragiski Melissa îl va înlocui pe Florin Petrescu, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii septembrie 2018, odată cu încheierea mandatului său.

Fragiski MelissaFoto: Vodafone Romania

Fragiski Melissa s-a alăturat Vodafone în 2012 ca director de resurse umane pentru Vodafone Grecia, unde a coordonat cu succes integrarea Hellas Online, conducând de asemenea și transformarea digitală a companiei.

Înainte de Vodafone, Fragiski Melissa a lucrat ca director regional de resurse umane pentru Colgate – Palmolive Grecia, România fiind parte a regiunii pe care o coordona. Înaintea acestei funcții, a deținut diferite poziții de management în cadrul Makro Cash&Carry Greece și în cadrul KPMG International.

Fragiski Melissa are naționalitate greacă, este absolventă de psihologie în cadrul National and Kapodistrian University of Athens, are un Master în cadrul Industrial & Organisational Psychology al University of Columbia și un Master în psihologie socială obținut în cadrul New School for Social Research. Ea se va muta la București împreună cu familia sa.

Vodafone România avea, la 31 decembrie 2017, un număr mediu de 3000 de angajați.