​Pe pagina oficială de internet a Prefecturii București, la secțiunea dedicată structurii organizatorice a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă există un link care duce către un site care vinde produse de slăbit și de îmbunătățire a vieții sexuale. Culmea este că adresa site-ului cu produse 'miraculoase' are ca domeniu de internet chiar prefecturabucuresti.ro, cumpărat anul trecut de o persoană fizică. Pentru că acest domeniu de internet nu a mai fost liber, actualul site al Prefecturii are adresa de internet: b.prefectura.mai.gov.ro.

Prefectura_bucurestiFoto: Hotnews

Pe pagina oficială de internet a Prefecturii București există o listă cu 'instituțiile cu personal nominalizat în Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă', iar cine dă click pe linkul de acolo este acum direcționat către site-ul "Prefectură de sănătate și frumusețe".

Click pentru a deschide

Adresa de internet a site-ului este însă chiar "prefecturabucuresti.ro", acest domeniu de internet fiind deținut, începând cu luna august a anului trecut, de către o persoană fizică, potrivit datelor RoTLD.

Click pentru a deschide

Numele acestei persoane fizice este însă anonimizat conform prevederilor Regulamentului UE privind protecția datelor (GDPR).