Am auzit ca li s-a intamplat si altora si e deja fumata, dar eu o patesc chiar azi. Gigel sau Costel din Bumbesti sau Borsesti, posesor al numarului de Cosmote 0764 093 184, imi da bipuri de azi dimineata (in jur de 20-30 deja), probabil ca sa-l sun inapoi si sa-i cresc nu stiu ce puncte, credite sau naiba mai stie ce ii da lui Cosmote daca primeste apeluri si vorbeste. Am incercat de doua ori sa-i explic lui Gigel sau Costel ca nu sunt din Bumbesti sau Borsesti si ca nu cu mine vrea sa vorbeasca. Mi se pare evident rau intentionat, fiindca continua sa-mi dea bipuri, ca sa primeasca la randul lui puncte de IQ sau dracu’ stie ce de la Cosmote.

Problema mea nu e Gigel sau Costel, al carui creier diabolic si supradotat a aflat de acest sport cu mare intarziere, din cate m-am uitat pe Cosmote.ro nici nu mai exista o oferta de genul asta. Problema mea e ditai multinationala, care imi strica ziua cu o oferta care instiga cumparatorii la hartuiala pe care v-am descris-o. in ziua mea plina, in care incerc sa dreg campania unui candidat la locale, apelurile lui Gigel sau Costel, la care instiga Cosmote, provoaca pierdere de timp si nervi. in loc sa aleg poza corecta, scriu aici despre Gigel si Cosmote. Deci, Cosmote, cum procedam?

Comenteaza pe blogul lui Comanescu

Raspunsul Cosmote: Nu am avut niciodata o astfel de promotie

Reprezentantii Cosmote au anuntat miercuri, in replica, faptul ca nu a avut niciodata promotii de genul celei amintite in articol.

"Cosmote nu acorda bonusuri pentru apelurile primite de un utilizator. O astfel de promotie la care se face referire nu a fost niciodata inclusa in portofoliul nostru de produse si servicii", a informat departamentul de relatii cu presa al Cosmote, intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Operatorul a mai precizat ca semnalarea tentativelor de frauda poate fi facuta pe pagina proprie de internet, www.cosmote.ro sau sunand la Serviciul de Relatii cu Clientii: 1234 (apelabil din reteaua COSMOTE) sau (021)404.1234 si 0766.12.1234 (apelabil din orice retea).