Cosmote Romania a anuntat joi numirea Ceciliei Serban in functia de manager servicii administrative, o pozite nou creata in cadrul departamentului financiar al companiei. Potrivit informatiilor operatorului, Cecilia Serban va coordona o echipa formata din peste 20 de angajati si va raporta directorului financiar al companiei, Constantinos Apostolou.

Serban are o experienta de peste 20 de ani in domeniile administrativ si resurse umane, acumulata in cadrul unor organizatii multinationale precum BCR-Erste Bank, Delegatia Comisiei Europene sau Philip Morris Romania.

Cecilia Serban este licentiata a Facultatii de Management in Industrie, Constructii si Transporturi din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si a Facultatii de Chimie Industriala, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca.

In decursul ultimilor ani, ea a participat la diverse cursuri si traininguri de specialitate, in cadrul unor universitati si organizatii independente din Cehia, Austria, Suedia, Marea Britanie si Irlanda fiind absolventa si a programului international Emerging Markets Managers, organizat de AGA University in Frankfurt si Stockholm.