RCS&RDS isi reduce incepand cu 1 iulie tarifele de voce in roaming in cadrul Uniunii Europene cu 26% pentru apelurile initiate, pana la 0,20 euro/minut si cu 19% pentru apelurile primite, pana la 0,09 euro/minut, a anuntat luni operatorul de comunicatii prin cablu. Pretul apelurilor efectuate si primite in roaming in spatiul UE trebuie sa scada de la data de 1 iulie, conform reglementarilor europene, pana la 0,35 euro/minut in cazul apelurilor efectuate si 0,11 euro/minut la apelurile primite, drept pentru care Orange, Vodafone si Cosmote au anuntat recent reduceri la aceste tarife.

Toate tarifele anuntate luni de RCS&RDS sunt fara TVA. In acest moment, pentru convorbirile in roaming in spatiul UE, compania tarifează apelurile iniţiate cu 0,27 euro/minut şi apelurile primite - cu 0,11 euro/minut.

Citeste comunicatul integral al operatorului pe WebPR.ro.

RCS&RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. Operatorul este lider pe piata locala in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit.