Teodora Meluță (24 de ani), cea mai cunoscută jucătoare din fotbalul românesc, a fost invitata din această săptămână a emisiunii „La feminin”. Ea a povestit începuturile sale în sport, viața departe de familie și calvarul trăit după o accidentare de coșmar: fractură de tibie și peroneu. Nu evită să vorbească despre frumusețea ei, dar și despre misoginismul din România.

Teodora MeluțăFoto: GSP

Teodora Meluță e născută la București și a plecat de acasă la vârsta de 14 ani ca să joace pentru Olimpia Cluj. Unde a câștigat de cinci ori campionatul României și de două ori Cupa. La începutul anului 2021 s-a transferat la Lugano, în Elveția, însă după trei luni a suferit o accidentare gravă: fractură de tibie și peroneu.

Recuperarea a făcut-o inițial în Elveția, dar a revenit în țară și a semnat cu Poli Timișoara, echipă pentru care joacă și în prezent.

La echipa națională a debutat la vârsta de 15 ani, fiind cea mai tânără debutantă din istoria naționalei feminine de fotbal, desemnată de două ori și cea mai bună fotbalistă din România.

Citește mai mult pe gsp.ro