Consilierul local PNL de la Sectorul 3 Inocențiu Voinea a avut un schimb dur de replici, joi, în ședința Consiliului Local, cu viceprimarul USR Lucian Judele, care este și candidat pentru funcția de primar. În timp ce se certau, consilierul PNL i-a aruncat telefonul de la etaj viceprimarului, care era live pe Facebook în tot acest timp.

Lucian JudeleFoto: Inquam Photos / George Călin

După incident, Lucian Judele a transmis că nu este prima dată și „cu siguranță nu va fi nici ultima agresiune fizică din partea găștii lui Negoiță”.

„Am cerut să primim răspunsuri la întrebări legitime privind modul în care sunt cheltuiți banii cetățenilor Sectorului 3. Din păcate, caracatița susținută de primarul Negoiță face orice pentru a-și ascunde urmele și deciziile prin care au dat peste 15 milioane de euro firmelor apropiate familiei Negoiță”, a acuzat viceprimarul USR al Sectorului 3.

Momentul video la 32:30:

„Telefonul viceprimarului Sectorului 3, Lucian Judele, consilier local USR Sector 3, a fost aruncat de la etaj de către un consilier local PNL, președintele de ședință în această după-amiază la sediul Primăriei Sector 3”, a scris pe Facebook un alt consilier local, Eugen Matei.

Pe filmarea publicată pe Facebook se observă că în momentul în care a intrat din nou în posesia telefonului Lucian Judele a spus că va suna la 112.