Dacia a anunțat lansarea în România a unei ediții limitate de Duster care se numește Extreme și este cea mai echipată versiune a SUV-ului produs la Mioveni. Această serie va inaugura o nouă culoare de caroserie în gama Dacia, un gri cu denumirea comercială Grey Urban. Disponibilă în două versiuni de motorizare – Blue dCi 115 şi TCe 150 – Seria Limitată Duster Extreme va putea fi comandată începând din 10 ianuarie 2022 în întreaga rețea de agenți autorizați Dacia din România.

Seria limitata Duster ExtremeFoto: Dacia

”Beneficiind de un look exclusiv, noua serie limitată oferă în standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioară de echipare „Prestige”, la care se adaugă dotări precum funcția mâini libere, camera multiview sau avertizorul pentru unghi mort.

La interior, Seria Limitată Duster Extreme dispune de scaune faţă încălzite, cu tapițerie specifică şi cu elemente de design de culoare orange. Atât volanul cât şi maneta schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele”, spun cei de la Dacia.

Disponibilă în două versiuni de motorizare – Blue dCi 115 şi TCe 150 – Seria Limitată Duster Extreme va putea fi comandată începând din 10 ianuarie 2022 în întreaga rețea de agenți autorizați Dacia din România.

Prețul este de 21.900 euto, TVA inclus la versiunea TCe 150, cutie automată, tracțiune 4X2 și de 22.550 euro la același motor, însă cu tracțiune 4X4 și cutie manuală. Versiunea dCi 115 4X4 are cutie manuală și costă 22.100 euro.

La exterior se remarcă inserțiile de culoare orange prezente în partea superioară a calandrului, pe carcasa oglinzilor retrovizoare şi la nivelul barelor de pavilion şi noile jante de aliaj 17” Full Black, spun cei de la Dacia.

Totodată, Seria Limitată Duster Extreme va inaugura o nouă culoare de caroserie în gama Dacia, intitulată Grey Urban.