​Mitsubishi recheama - prin intermediul importatorului M Car Trading - aproape 300 de masini Outlander, defectul fiind o posibila fixare necorespunzatoare a cablajului calculatorului de motor. Clientii au fost chemati in service si, daca este nevoie, protectia cablajului calculatorului de motor va fi inlocuita. Printre marcile auto care au mai facut rechemari anul acesta in tara se numara Jaguar, Chevrolet, Suzuki, Toyota, Renault, Nissan, Opel, Kia sau Volvo.

Sunt vizate in total 295 de masini Outlander cu motor 2,0 diesel. Problema consta intr-o posibila fixare necorespunzatoare a cablajului calculatorului de motor, care poate intra in contact cu dispozitivul antifurt si poate conduce la deteriorarea izolatiei cablajului. Remediul consta in inspectia sau inlocuirea protectiei cablajului calculatorului de motor, operatiunea urmand sa dureze jumatate de ora. Nu s-au inregistrat accidente.

In tara s-au inmatriculat anul trecut 480 de masini Outlander, iar in 2008, aproape 1.000.

Printre marcile auto care au mai facut rechemari anul acesta in tara se numara Jaguar, Chevrolet, Suzuki, Toyota, Renault, Nissan, Opel, Kia sau Volvo.