O echipă de specialiști în tranzacții ai PwC Polonia și PwC România a acordat asistență grupului Zabka, unul dintre cei mai mari jucători din comerţul alimentar din Polonia, în tranzacția prin care a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni la compania românească de distribuție de bunuri de larg consum DRIM Daniel Distributie FMCG.

Andreea Mitiriță, Laura Paraschiv, Mădălin Manea, Lucian TecuceanuFoto: PwC România

În cadrul acestei tranzacții, consultanții PwC au acordat servicii de due diligence fiscal și financiar și servicii tax structuring.

”Este una dintre cele mai importante tranzacții din sectorul FMCG din România care a avut loc anul trecut și care duce la apariția unui jucător mai puternic și mai competitiv pe piața de distribuție, care va impulsiona dezvoltarea acestui sector. Le mulțumesc clienților și colegilor pentru încrederea acordată și mă bucur că am reușit să contribuim la încheierea unui parteneriat de succes prin această tranzacție”, a declarat Andreea Mitiriță, Partener Taxe PwC România.

Echipa PwC România a fost formată din Andreea Mitiriță, Partener, Laura Paraschiv, Senior Manager, Mădălin Manea, Senior Manager, Lucian Tecuceanu, Manager.

Fondat în anul 1998, retailerul polonez Zabka operează o rețea de aproape 10.000 de magazine de proximitate şi derulează afaceri de 3,4 miliarde euro anual.

Despre PwC România

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o rețea de firme prezentă în 151 de țări cu mai mult de 364.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul consultanței pentru afaceri, auditului și consultanței fiscale. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

Articol susținut de PwC România