Mihai Rohan, directorul general al Carpatcement Holding, se va retrage incepand cu 1 ianuarie 2011 de la conducerea companiei, locul sau urmand sa fie luat de Florian Aldea, cel care a ocupat pana de curand functia de director general al Carpat Beton, a anuntat luni compania. Mihai Rohan va ramane presedinte al Consiliului de Administratie al Carpatcement Holding pentru urmatorii doi ani si va continua sa fie presedinte al CIROM (Patronatul din industria cimentului si altor produse minerale pentru constructii din Romania).

"Ultimii 10 de ani de activitate, pe care i-am dedicat grupului Carpatcement, au fost cei mai plini si mai activi din viata si au incununat intr-un mod frumos cariera de peste 40 de ani pe care o am in industria materialelor de constructii. Este insa momentul sa ma retrag din activitatea operationala pentru a preda stafeta unui tanar profesionist si a putea sa ma dedic mai mult familiei", a spus Mihai Rohan.

Pana la 1 ianuarie 2011, Florian Aldea va ocupa functia de director general adjunct al Carpatcement Holding. Florian Aldea, care a ocupat timp de aproape patru ani functia de Director General al Carpat Beton, divizia de betoane a HeidelbergCement, are o experienta de 21 de ani in domeniu, lucrand anterior drept coordonator al proiectelor strategice de dezvoltare ale Carpatcement Holding, iar inainte ca Sef al Sectiei de Mentenanta din Sucursala Carpatcement din Fieni.

Aldea, in varsta de 47 de ani, este absolvent al Facultatii de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, absolvent al cursurilor de master in Business Administration (MBA) din cadrul Institutului de Administrare a Afacerilor din Bucuresti (ASEBUSS Bucuresti) si al Kennsaw University din Atlanta si Doctor in Inginerie Chimica.