Retailer-ul online eMAG a adaugat o noua categorie de produse, incepand sa vanda mancare pentru animale de companie, dar si diverse accesorii, de la lese si acvarii, pana la imbracamainte si medicamente de deparazitare.

"Ne-am dorit sa cream un magazin de unde sa cumperi rapid tot ce ai nevoie pentru animalul tau de companie. Nu mai trebuie sa bati 4 magazine in cautarea acvariului sau a lesei potrivite; cu cateva click-uri acestea sunt deja in drum spre tine. Si in loc sa iti cari singur pachetul de mancare de 15 kg, din eMAG Petshop poti sa il cumperi la orice ora si curierul ti-l aduce la usa, chiar si in aceeasi zi", spune Radu Apostolescu vicepresedinte si Director de Dezvoltare eMAG.

Pe langa branduri de mancare pentru pisici, caini, pasari, pesti, reptile sau animale mici, in noul eMAG Petshop sunt disponibile si diverse accesorii: de la odorizante si produse cosmetice la acvarii si mobila pentru animale, pana la jucarii, zgarzi, imbracaminte si medicamente de deparazitare.

Comenzile din Bucuresti plasate pana in ora 15.00 au livrare in aceeasi zi, in timp ce comenzile din tara sau cele plasate dupa ora 15.00 vor beneficia de livrare a doua zi.

"Chiar daca a fost pana acum intr-un con de umbra din punct de vedere al comertului online, potentialul segmentului de hrana si accesorii pentru animale este foarte mare. Conform Ernst&Young aproape 21% dintre americani cumpara online mancarea si accesoriile pentru animalele lor de companie, vanzarile online de produse destinate animalelor de companie inregistrand in ultimii 3 ani o crestere de 76%.", spune Apostolescu.

eMAG.ro vinde produse din categorii precum IT&C, cosmetice, turism, electrocasnice, jucarii, RCA, roviniete, bricolaj, carti, muzica, filme, produse auto, produse pentru casa si gradina.