Inovatia prin dezvoltarea resurselor umane este, conform unui studiu shortCUT Research, una din prioritatile companiilor performante din Europa Centrala si de Est. Studiul desfasurat pentru Creative Fitness Studio a luat in calcul 50 de companii listate in Top 500 Central Europe publicat de Deloitte in 2012 (finaliste Business Europe Awards) si companii romanesti listate in topul performantei de catre revista Biz anul trecut. Companiile analizate la nivelul valorilor, misiunii si obiectivelor asumate reprezinta sase sectoare ale economiei: financiar, tehnic/media/telecom, energie si resurse, productie, imobiliare si constructii, retail/FMCG, respectiv sanatate/ingrijire.

CFS_FFFFFoto: webPR.ro

Peste 50% din companiile analizate se declara deschise catre viitor, inovatia si creativitatea, intelese ca tehnologie sau abordare, fiind parte din ADN-ul lor. Tot peste 50% dintre companii pun resursele umane pe un loc fruntas in strategia de dezvoltare, incurajandu-si angajatii sa-si deschida orizonturile si sa dezvolte initiative personale.

Creative Fitness Studio este un program al Fundatiei Friends For Friends care ofera instrumentele necesare atat la nivel de companie, cat si la nivel personal, pentru ca inovatia si creativitatea sa treaca de la nivelul declarativ al unei nevoi si misiuni la nivel de implementare si fapte concrete.

“Atelierele Creative Fitness Studio raspund nu doar unor nevoie de dezvoltare personala, ci unei nevoi in crestere din zona corporate si din zona antreprenoriatului. Tehnicile creative pe care cursantii le deprind, informatiile la care sunt expusi le ofera un set de abilitati care se pot dovedi vitale pe termen mediu. Traim intr-un context social si economic ultradinamic in care capacitatea de adaptare si de orientare este esentiala, iar curiozitatea si creativitatea devin la fel de importante ca know-how-ul.” declara Vlad Tausance, trainer Creative Fitness Studio.

Programul poate fi accesat in doua variante: varianta coporate, care ofera programe customizate pentru companii si varianta adresata publicului larg.

Pe 26 septembrie va incepe noua editie adresata publicului larg, o experienta intensa de patru zile, 18 ore, care concentreaza cele mai eficiente 25 de metode si exercitii care vor deschide participantilor noi perspective de gandire.

La sesiunile de pana acum au participat profesionisti din MarCom, banking, telecom, FMCG, resurse umane, ONG, logistica, IT, distributie, educatie, cat si studenti si antreprenori in cautare de solutii inteligente. Beatrice Weber, membra FFFF, trage urmatoarea concluzie din reactiile cursantilor: „Dupa feedback-urile primite de la cei peste 150 de participanti de la editiile de pana acum putem concluziona ca de la Creative Fitness Studio pleci acasa cu un pachet de exercitii pe care le poti aplica ulterior in orice provocare, experiente care iti dezvaluie ce inseamna puterea, energia si feedback-ul unui grup, solutii negandite pentru problemele tale reale. Cu alte cuvinte, te joci, esti relaxat, inveti si ai rezultate si, mai ales, intalnesti oameni din domenii diferite cu care ramai conectat intr-o comunitate de idei”.

Creative Fitness Studio este un program intensiv de descoperire, stimulare si dezvoltare a creativitatii ce pune accentul pe solutii practice. Este un program complex, inovator si multidisciplinar care se adreseaza exclusiv celor care vor sa isi dezvolte mintea si sa descopere noi perspective, in asa fel incat sa aiba cat mai multe idei destepte cu impact real in viata profesionala, dar si personala.

Pentru toate detaliile despre program si inscriere, precum si amanunte despre celelalte editii Creative Fitness Studio, accesati site-ulhttp://ffff.ro/creative-fitness-studio/creative-fitness-intensive-program/

si pagina de Facebook: http://www.facebook.com/CreativeFitnessStudio.

Pentru feedback-urile participantilor de pana acum, explorati link-ul: http://ffff.ro/testimoniale/.

Despre Fundatia Friends For Friends

Fundatia Friends For Friends (FFFF) crede in puterea creativitatii in sens mai larg, al inovatiei. Dintre cele mai cunoscute proiecte FFFF: Premiile Superscrieri. Non-fictiuni care schimba lumea - competitie de scriere creativa si jurnalism narativ, expozitia Ciorne 2.0 - Cum devin ideile realitate?, Biblioteca FFFF -€“ peste 1400 de carti utile profesionistilor implicati in industrii creative, Lobul Creativ - emisiune on-line care exploreaza cariere de succes, si, nu in ultimul rand, evenimentele de la Caffffe Creativa.