Platforma de videoconferință Zoom, care a devenit foarte populară în perioada de carantină, a anunțat miercuri lansarea propriei tablete, destinată să faciliteze telemunca, potrivit AFP.

Aplicatia ZoomFoto: Profimedia Images/Gado Images/Alamy

Produs de o companie parteneră, DTEN ME, „Zoom for Home” este o tabletă mare echipată cu 3 camere de înaltă rezoluție și 8 microfoane pe care software-ul Zoom este preinstalat, oferind acces imediat, simplificat și personalizabil la diferitele funcționalități ale servicii video.

Utilizatorii vor putea, de asemenea, să conecteze tableta la un computer și să o utilizeze ca al doilea ecran prin intermediul unui cablu HDMI.

Echipamentul este disponibil pentru precomandă pe site-ul DTEN ME pentru suma de 599 de dolari (525 de euro). Livrările sunt programate să înceapă în august.

"După ce ne-am experimentat prin telelmuncă în ultimele luni, era evident că a trebuit să inovăm cu o nouă categorie de produse pentru cei care lucrează de acasă", a declarat Eric Yuan, șeful Zoom, într-o declarație. .

"Sunt extrem de mândru că echipa noastră continuă să se gândească inovator și să demonstrez că Zoom este cea mai bună platformă de comunicații unificată pentru a răspunde nevoilor diferitelor tipuri de utilizatori", a adăugat Yuan.