​Lanceria.io, platformă bazată pe blockchain susținută de inteligența artificială, a reușit să atragă atenția investitorilor datorită poziționării sale care vine să susțină ecosistemul de freelancing care a explodat în perioada pandemiei în întreaga lume.

Lanceria.ioFoto: Lanceria.io

De curând, proiectul a intrat în atenția publicului din întreaga lume, pornind o campanie de promovare care țintește principalele centre financiare din lume, printre care New York, Londra și București.

Anunțul vine în continuarea strategiei de dezvoltare a start-up-ului care, după două runde de finanțare în care au securizat peste un milion de dolari, țintește următorul prag de dezvoltare descentralizată, prin intermediul listării proiectului pe platforma de tranzacționare Digifinex.

“Trăim un moment cu adevărat special. Avem ocazia să schimbăm percepția oamenilor despre blockchain și ne bucurăm să fim pionieri în acest ecosistem nou, care va schimba complet modul în care ne raportăm la noțiunea de valoare.“ - spune Mihai Sebastian Sararu, CEO Lanceria.

Fondat la începutul lunii mai, proiectul Lanceria.io este în plină dezvoltare, fiind o inițiativă independentă ce își dorește să mențină un comision redus pentru angajator. În plus, folosește inteligența artificială care ajută la determinarea unui matching între freelancer și angajator pentru a finaliza un proiect cu succes, pentru ambele părți. Totodată, Lanceria.io introduce opțiunea de plăți hybrid, atât plăți prin FIAT, cât și plăți prin criptomonede.

“Prin platforma Lanceria.io ne propunem să schimbăm dinamica puterii în ecosistemul freelancing-ului și să eliminăm comisioanele pentru freelanceri, oferind în același timp angajatorilor un marketplace dinamic prin care pot selecta cel mai potrivit freelancer care să finalizeze cu succes proiectul dorit.” - declară CEO-ul companiei Lanceria.

Compania, formată de o echipă de freelanceri pasionați cu o experiență amplă în domeniul Blockchain și AI, își propune să transforme ecosistemul freelancing-ului oferind încredere și transparență, toate cu ajutorul unei platforme de freelancing 2.0.

Board-ul executiv este completat de Florin Mitu - Co-Founder și Robert Tudor - COO.

Pentru mai multe informații vizitați www.lanceria.io