​Elon Musk a spus că fluxul de numerar al Twitter rămâne negativ din cauza unei scăderi de aproape 50% a veniturilor din publicitate şi a datoriilor mari, transmite Reuters.

Elon Musk si TwitterFoto: Jonathan Raa/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Trebuie să atingem un flux de numerar pozitiv înainte de a ne permite luxul pentru orice altceva”, a spus Musk într-un tweet de sâmbătă dimineaţa, citeaz[ News.ro.

După ce Musk a achiziţionat Twitter în octombrie, firma de social media s-a confruntat cu luni de haos, inclusiv concedierea a mii de angajaţi, critici privind moderarea laxă a conţinutului şi exodul multor agenţi de publicitate care nu doreau ca anunţurile lor să apară lângă conţinut neadecvat.

Angajarea ca director general a Lindei Yaccarino, fosta şefă pentru publicitate la NBCUniversal, parte a grupuli Comcast, a semnalat că vânzările de publicitate au rămas o prioritate pentru Twitter, chiar dacă lucrează pentru a creşte veniturile din abonamente.

Yaccarino a început să lucreze la Twitter la începutul lunii iunie.

Joi, Twitter a declarat că anumiţi creatori de conţinut vor fi eligibili pentru a obţine o parte din veniturile din publicitate obţinute de companie, în încercarea de a atrage mai mulţi creatori de conţinut pe site.