Elon Musk a anunțat miercuri că platforma social media „X” pe care o deține va începe să afișeze din nou titlurile la știrile distribuite de utilizatori, răzgândindu-se astfel în privința unei decizii majore luate cu mai puțin de două luni în urmă, relatează Business Insider.

Elon Musk si logo-urile X si TwitterFoto: Shutterstock

„Într-o actualizare viitoare, X va suprapune titlul în porțiunea superioară a unei casete de URL”, a anunțat miliardarul într-o postare făcută miercuri pe „X”, platformă pe care a cumpărat-o în octombrie anul trecut, după luni de negocieri.

Anunțul său vine după ce, începând cu data de 5 octombrie, „X” a început să ascundă titlul și descrierea pentru linkurile şi articolele de presă distribuite pe platformă, menținând doar caseta cu imaginea sau imaginea „de copertă”, cum mai este denumită ea.

Elon Musk şi-a asumat atunci acea decizie, afirmând că „vine direct de la mine”. „Estetica (reţelei de socializare) va fi cu mult îmbunătăţită”, a declarat el pe „X”.

Când un utilizator al rețelei de socializare l-a tachinat acum privind inversarea propriei decizii, Musk a precizat că titlurile articolelor de presă vor fi afișate diferit odată cu noua schimbare.

„Nu, titlul va fi în suprapus în imagine deasupra, cu URL-ul suprapus jos, cum este acum - fără pixeli verticali suplimentari folosiți”, a explicat el joi.

El a adăugat că detestă „acele casete uriașe cu URL” care erau afișate în designul anterior al platformei. Musk nu a explicat însă motivele pentru noua modificare.