Tailwind se va axa pe doua directii strategice pentru a atinge aceste obiective si anume pe incheierea de parteneriate strategice cu societati de investitii financiare specifice pietelor externe (Business Extensive) si pe infiintarea unui departament de consiliere, analiza si management financiar care se va axa pe servicii financiare din domeniile IPO-urilor, SPO-urilor etc.

"Societatea va oferi clientilor sai diversificarea portofoliilor de investitii financiare care poate fi obtinuta prin diversificare monetara, diversificare regionala, prin natura profilului pietei, prin tipuri de instrumente financiare, urmarind si dezvoltarea unor solutii flexibile si moderne de tranzactionare, pentru clientii persoane fizice sau juridice", se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Tailwind va investi, printre altele, in actiuni, in hedge-fund-uri, in real estate, in energie alternativa si high-tech. Fondul va fi inregistrat cel mai probabil ca persoana juridica in offshore-ul Channel Island.