​Pe piața jocurilor de noroc din România se lansează prin cel mai nou proiect, site-ul CazinoExpert. Acest site are ca scop educarea jucătorilor și furnizarea de informații utile și verificate despre operatorii de top din industrie, precum și despre bonusurile oferite de aceștia.

Jocuri de norocFoto: CazinoExpert

Expertiza ia contact cu piața gamblingului din România prin CazinoExpert

Sectorul recenziilor de cazino din planul autohton trece acum la un nou nivel, fiind pregătit să țină pasul cu noile inovații adoptate de industria de profil și să modeleze comportamentul responsabil al jucătorilor, în raport cu cele mai noi tendințe promovate de organismele de reglementare.

Succesul cunoscut pe piața jocurilor de noroc din Marea Britanie, prin intermediul proiectului KingCasinoBonus.uk lansat în urmă cu 7 ani, a încurajat compania fondatoare să se extindă și să se adreseze și altor piețe, printre care și cea din România.

Prin noul proiect, cazino expert, compania își dorește să ofere jucătorilor la cazinourile online o experiență sigură atunci când accesează bonusuri, fie că e vorba de rotiri gratuite, sau promoți fără depunere.

CazinoExpert România are ca scop facilitarea unei experiențe de joc cât mai plăcute și lipsite de riscuri pentru gamblerii de la noi din țară, prin informații complete și testate de experți în domeniu. Platforma oferă recenzii actuale și bine documentate, precum și sfaturi și sugestii pentru un plus de divertisment.

Prin intermediul proiectului Cazino Expert România, jucătorii români se vor alinia acum ultimelor trenduri din industrie, și vor putea beneficia de aceleași servicii profesioniste oferite și piețelor internaționale. Site-ul le va oferi ajutorul necesar pentru a face alegeri sigure și bine documentate, vizavi de cazinourile online licențiate la care sunt tentații să joace.

Ce noutăți aduce proiectul CazinoExpert?

CazinoExpert se diferențiază de alte site-uri de recenzii prin standardele sale înalte de transparență, siguranță și varietate, dar și prin spiritul critic pe care încearcă să îl transmită jucătorilor. Compania dezvoltatoare propune o nouă abordare a evaluărilor de cazino, oferind un site cu recenzii obiective, care să furnizeze informații documentate și testate de specialiști în industrie.

Ofertele bonus prezentate în paginile acestui site vor ține jucătorii la curent cu beneficiile în bani sau rotiri gratuite de care se pot bucura în cadrul unui număr mare de cazinouri online și, totodată, vor oferi detalii referitoare la condițiile de eligibilitate și de rulaj, pentru a-i ajuta să profite din plin de avantajele disponibile.

Recenziile vor fi tratate din perspectiva jucătorului și vor include în conținutul lor și detalii legislative, care să asigure jucătorul că platforma pe care urmează să joace este una sigură, supravegheată de organismele responsabile de la noi din țară.

Materialele disponibile pe site demitizează ideea potrivit căreia cazinourile sunt o modalitate de îmbogățire rapidă și promovează comportamentul responsabil în rândul jucătorilor, prezentând jocurile de noroc ca soluții de relaxare și divertisment.

Site-ul nu include reclame agresive, ci încearcă să ajute jucătorii să își ia propriile decizii, după ce s-au documentat referitor la toate aspectele pe care le pot întâmpina în calitate de client al unui cazino online.

Ce părere are Ionuț Cătălin Marin, CEO-ul CazinoExpert?

Domnul Ionuț Cătălin Marin se declară bucuros de lansarea acestui proiect pe piața din România și se angajează să contribuie la educarea jucătorilor și la furnizarea de informații relevante despre cazinourile online prin intermediul site-ului Cazino Expert.

„Fiecare expert implicat în proiectul nostru lucrează pentru a oferi jucătorilor soluții creative de jocuri de noroc, îndrumare complet gratuită și asistență permanentă. Dorim să creăm standarde noi și mult mai benefice pentru industrie, dând jucătorilor posibilitatea de a lua doar decizii educate.”

CazinoExpert România este un produs care fructifică experiența și cunoștințele acumulate de specialiștii companiei de-a lungul timpului. Acesta facilitează jucătorilor de la noi din țară recenzii detaliate, cu structuri clare și informații concrete despre pașii pe care trebuie să îi parcurgă orice jucător, ofertele promoționale de care se pot bucura, dar și modalitățile prin care se pot adresa operatorilor atunci când au o problemă. Proiectul promovează un comportament de joc responsabil, caracterizat de informare eficientă și un nivel optim de educație financiară.