Premierul Victor Ponta a anuntat ca Guvernu va aproba in sedinta de miercuri fuziunea dintre Elcen si RADET. Premierul a cerut, totodata, Corpului se Control al prim-ministrului sa dea publicitatii raportul controlului facut la RADET in 2010, de Corpul de Control al premierului de atunci, Emil Boc, din care reiese ca "totul e perfect", alaturi de raportul controlului actual, din care au rezultat nereguli.

"Astazi, putin mai tarziu, dupa ce aprobam, tinandu-ne de cuvat fata de Bucuresti, fuziunea dintre Elcen si RADET, o sa am o intalnire si cu primarul general. A fost o promisiune a noastra comuna, a USL si a primarului general pentru Bucuresti", a declarat premierul in debutl sedintei de Guvern.

"In acelasi timp, o sa rog Corpul de Control sa dati publicitatii controlul facut in 2010, de Corpul de Control al dl Boc din care rezulta ca la RADET totul e perfect. Deci in 2010, cand s-a dus dl Boc in control, totul era perfect, dar acum cand s-a dus Parchetul i-a cam luat pe toti aia de atunci. Va rog sa il dati si pe al nostru, de unde au rezultat nereguli", a adaugat Ponta.