Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
WebPR:

Desfasurarea activitatii de internship a studentilor PRACTeam

de Departamentul de Proiecte Europene     Smile Media
Joi, 20 septembrie 2012, 12:17 Economie | EuROfonduri


PRACTeam
Foto: www.practeam.ro
 documente
(20 Sep 2012) PDF, 187KB
Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea in calitate de coordonator inter-regional, in parteneriat cu: Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor si Universitatea Stefan cel Mare￯ Suceava Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, in cadrul proiectului Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri" (acronim PRACTeam), proiect cofinantat din Fondul Social European - Investeste in oameni!, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013; Axa prioritara 2 Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii"; Domeniul major de interventie 2.1 Tranzitia de la scoala la viata activa", Contract: POSDRU/90/2.1/S/64150, Valoarea totala a proiectului: 20.941.500 lei, Perioada de implementare: 01.10.2010, 30.09.2013, Manager de proiect - Prof. univ. dr. Anca DODESCU, anunta:
In luna septembrie 2012, 45 de studenti economisti realizeaza stagii de internship in organizatii gazda din Oradea, Timisoara, Suceava, pe baza rezultatelor foarte bune obtinute la evaluarea stagiului de practica desfasurat in perioada iunie - iulie 2012.

Studentii beneficiari ai stagiilor de internship isi desfasoara activitatea pe baza unui program de internship particularizat, pe posturi din domeniul economic: contabil, functionar economic, receptioner, referent de specialitate marketing, junior web designer, referent contabil, ofiter credite, agent turism, sef statie, asistent manager, specialist resurse umane, referent economist in comert si marketing, asistent comercial, referent de specialitate in administratia publica, ofiter bancar etc.

Activitatea de internship se desfasoara in baza celor 30 de Acorduri de internship incheiate de partenerii proiectului PRACTeam cu organizatii gazda din Oradea, Timisoara si Suceava.Pentru informatii suplimentare: www.practeam.ro
Contact: contact@practeam.ro


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.
384 vizualizari


ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by