ANAF a scăzut prețul de vânzare a unor proprietăți care i-au aparținut lui Paul Philippe al României. Este vorba despre un ansamblu de bunuri imobile evaluate pe care vrea să obțină cel puțin 905.430 lei. Fiind a doua licitație, Fiscul a scăzut suma cu 25%.

Paul Lambrino, dat in urmarireFoto: IGPR

Este catalogată drept o unitate individuală - apartament din Sinaia (str. Theodor Aman, nr. 2), cu o suprafață de 303 mp (cu 221,4 mp utili) plus terenul aferent (cotă de 110/157) în suprafață de 156 mp.

Demisol 1: 42 mp

Demisol 2: 115 mp

Parter: 6,9 mp

Mansardă: 138 mp

Conform raportului de evaluare, construcția are structura din zidărie, șarpantă din lemn și învelitoare din țiglă ceramică. Deoarece inspecția a fost efectuată din exterior, se consideră că finisajele sunt medii.

Licitația va avea loc pe 13 decembrie, la ora 15:00 în București.

Persoanele interesate trebuie să depună cu cel puțin o zi înaintea licitației:

  • oferta de cumpărare
  • dovada plății taxei de participare sau a garanției de 10% din prețul de pornire a licitației
  • firmele trebuie să vină cu o copie după CUI
  • persoanele fizice să aducă actul de intentitate
  • declarație pe propria răspundere prin care se certifică faptul că nu este o persoană interpusă cu debitorul (adică cu Paul al României)

Reamintim că Paul Philippe al României a fost condamnat definitiv în decembrie 2020 la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa. Autoritățile române încearcă de peste 2 ani să-l aducă în țară.