Filipescu este membru al Fundatiei Romanian Business Leaders, care reuneste peste 50 de lideri de business din Romania. Acestia vor organiza un forum la Bucuresti, in perioada 3-5 februarie, precedat de o masa rotunda in data de 8 decembrie.
Citeste si comenteaza aici principalele declaratii ale Ioanei Filipescu
Nota Redactiei:
- Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
- Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.
- Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate.
Cei mai importanti oameni de afaceri din Romania se vor intalni in cadrul acestui summit din februarie 2012 la Bucuresti de Fundatia Romanian Business Leaders- o organizatie neguvernamentala, infiintata in martie 2011.
- Mai multe informatii despre organizatie le gasiti aici.
Fundatia Romanian Business Leaders reuneste oameni de afaceri si manageri din Romania precum Mihai Marcu (CEO MedLife), Anca Harasim (director executiv AmCham), Dan Pascariu (presedinte al Consiliului de Supraveghere al UniCredit Tiriac Bank), Mihaela Perianu (CEO Aims Human Capital si Dale Carnegie Training), Sorin Axinte (asociat Glue Bucuresti), Lucian Butnaru (antreprenor, CEO ZebraPay), Dragos Dinu (asociat Link Resource).
"Ne dorim sa facem un Davos romanesc, de aceea am stabilit data summit-ului la o saptamana dupa forumul din Elvetia", a spus Andreea Rosca, unul dintre fondatorii acestei initiative.
multumesc
Romania se situeaza comparabil din perspectiva ISD cu grupul de tari din regiunea SEE.
Tousi nu se aglomereza.
Am sa va rog sa-mi raspundeti la comentariu meu
1. Insecuritate din punct de vedere sanatate (servicii proaste si spaga)
2. Provincia excelaza in adminstratie incmpetenta si corupta
3. Neincrederea in partenerul roman se instaleaza de la inceput vezi MOLDOVA
4. Disputa permanenta intre guvern si aminstratia locala, se face poltica locala in loc sa se faca afacerea de partenariat sau implementarea imediata.
In concluzie se cauta afacerii de sute de milioane si se ignora cele de zeci de milioane, probabil nu sunt multumiti de SPAGA si necesita mai multa munca.
Aceasta este imaginea ROMANIEI de 20 ani , de aceea se prefera ALBANIA si KOSOVO
As dori sa aflu parerea Dvs despre viitorul economic al zonei euro si impactul asupra Romaniei pe termen scurt, mediu, lung.
De asemenea, as dori sa aflu care sunt planurile Raifeissen Inv penetru Romania avind in vedere declaratiile recente ale Guv BC Austria.
Va multumesc
Pentru a raspunde la prima intrebare am sa precizez ca din perspectiva strict personala nu pot avea pareri ci doar sperante cu privire la viitorul economic al zonei euro.
Multumesc.
Multumesc.